Ontmoet onze makers

 De drijvende kracht achter onze producten

 

Een product met een verhaal

Elk product heeft een maker en het verteld een verhaal. Deze zijn niet alleen uniek, maar onze makers ook. Zonder hen geen producten, zonder makers geen Juffrouw de Bonte. Zij werken met een missie en wij bieden hen vertrouwen, warmte en een veilige werkplek. Alle producten worden met de hand gemaakt. Door de producten te verkopen, dragen wij bij aan het zelfvertrouwen van de makers. Ze nemen deel uit van de maatshappij waardoor de makers zich gewaardeerd voelen. Dat noemen wij Waardevol Werk!

 

Gepassioneerde creatievelingen

 Waar halen ze hun inspiratie vandaan? Waarom doen ze wat ze doen? Wat betekent dit voor hen? Kortom wat is hun verhaal? Lees het hieronder.

Katinka Blom

Tiago Goncalves Santa Rita

Seiko Suaib

Agnes Fischer

Rob Paagman

Isabel Goransson

Werk is de beste zorg

Bij Juffrouw de Bonte bieden we arbeidsmatige dagbesteding en werkervaringsplekken.  Of het nu gaat om graphic design, productiewerk op het gebied van kaarsen en keramiek maken, het runnen van een winkel en webshop. De kandidaten zijn creatief bezig in de breedste zin. Het leer -en ervaringsproces maakt deel uit van een arbeidsparticipatie of loopbaantraject waarin je begeleid word door een persoonlijk begeleider of jobcoach. 

 

Betalen en bezorgen

Klantenservice

Spieringweg 835
2142 ED Cruquius

KvK nr: 34322234
BTW nr: NL8202.91.201.B.01
juffrouwdebonte@werkdagbv.nl