Betalen & Bezorgen

Betalen

De producten uit de webshop kunnen betaald worden met Ideal. Voor grotere orders of orders van bedrijven kan op basis van een factuur betaald worden. Neem hiervoor contact op met info@juffrouwdebonte.nl

 

Ophalen

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij van 09:00-16:00 uur geopend en kun je jouw pakketje ophalen op Spieringweg 835, 2142 ED in Cruquius

Bezorgen

We streven er naar om het product binnen 2 werkdagen te verzenden. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan zullen we een schattig geven van de levertijd. De producten worden verstuurd via PostNL en zijn te volgen via track & tracé. Bij bestellingen vanaf € 75,- zijn de verzendkosten inclusief.  De verzendkosten via PostNL zijn:

Brievenbus pakketje:   € 4,35,-
Pakketje:                             € 6,50,-

 

Retourneren

Onze producten worden met veel zorg gemaakt en wij doen ons uiterste best om onze producten met een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Doordat de producten met de hand gemaakt worden, kunnen de producten verschillen van de foto. Voldoet het bestelde product toch niet aan jouw verwachtingen? Je kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

    1. Meld je retour aan door een mailtje te sturen naar juffrouwdebonte@werkdagbv.nl  Geef aan of je het product opstuurt of aflevert op één van de locaties. Graag vermelding maken van: je naam, bestelnummer, product en reden waarom je het product retour stuurt.
    2.  Stuur het product in de originele verpakking retour. Dit kun je op 2 manieren doen:
    3. Of opsturen via PostNL (verzendkosten zijn voor kosten koper) of afgeven in de kadoshop van Juffrouw de Bonte te Cruquius.
      Verzenden via de post naar:

Juffrouw de Bonte
Spieringweg 835, 2142 ED Cruquius

4.   Zodra de retourzending is ontvangen zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op jouw rekening. We streven er naar om dit binnen 14 dagen te voldoen.

 

 

Betalen en bezorgen

Klantenservice

Spieringweg 835
2142 ED Cruquius

KvK nr: 34322234
BTW nr: NL8202.91.201.B.01
Service: info@juffrouwdebonte.nl

Over

© 2022 Powered by Juffrouw de Bonte